Welkom.Visie.Nieuws.Oplossingen.Publicaties.Contact.Links.
Oracle specialist

© 2018 Jom IT B.V.

Jom IT B.V.

Welkom bij Jom IT, Oracle specialist met meer dan 25 jaar Oracle en ICT ervaring.

 

Jom IT is gevestigd in Goirle en opgericht door Toine van Beckhoven. Ik verzorg korte en langdurige projecten waarvoor een diepgaande kennis van de Oracle database en ontwikkel tools benodigd is. Of het nu gaat om maatwerk ontwikkeling van een administratief programma, het bouwen van een interface tussen uw bestaande applicaties, performance tuning of installatie/beheer van uw Oracle omgeving, ik kom graag inventariseren wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Op deze website vindt u onder meer mijn visie, oplossingen en publicaties. Middels het contactformulier kunt u me bereiken.

“Ik ben Toine van Beckhoven, 48 jaar en eigenaar van Jom IT. Ik ben per 01-01-2007 een IT onderneming gestart na ruim 11 jaar werkervaring in de IT sector en een studie Bestuurlijke Informatiekunde in Tilburg.

 

In 1989 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Oracle software en heb me in de jaren daarna tijdens studie en werk sterk gespecialiseerd in producten van Oracle. Ik ben  zowel ontwikkelaar als DBA met meerdere Oracle Certified Professional certificeringen  en heb een passie voor PL/SQL, kennis van het RDBMS en vooral performance tuning. Ik streef altijd naar kwalitatief hoogstaande programmatuur met optimale snelheid. Ik hou sinds 2009 een Oracle weblog bij om mijn ervaringen en kennis te delen”